Sa Vama kada je bitno

Dostava lekova

Ne morate da odlažete obaveze zbog apoteke

Mi vršimo dostavu lekova za Vas

Koliko puta vam se desilo da morate nekome da odnesete lekove a danas Vam je takav raspored da ne stižete ni do apoteke a tek nikako i da odnesete lekove onome kome ste trebali? Ne brinite, potrčko je tu da dostavu izvrši umesto Vas.

Dostava lekova na područiju Beograda svakog dana i van radnog vremena lokalnih apoteka.

Usput možemo da svratimo do Vas da pokupimo ako imate još nešto da pošaljete. Ili da odemo u nabavku namirnica pa da sve zajedno odnesemo na kućnu adresu.

Plaćanje možete da obavite elektronskim putem tako da ne opterećujete osobu kojoj se vrši dostava lekova.

Zašto biste nas pozvali?

Vršimo dostavu lekova u najkraćem mogućem roku direktno na navedenu adresu. Uštedite vreme i živce po gradskoj gužvi i izbegnite odlaganje drugih obaveza.

Dostava lekova je moguća celog dana ali i u večernjim satima kada Vaša lokalna apoteka više ne radi. Za bliže informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

Možemo da dostavimo i namirnice ili poklon/paket uz lekove. A ako je potrebno možemo i da svratimo po hranu za kućne ljubimce.

Vreme ja nejvredniji resurs u modernom dobu. Naš cilj je da Vam pomognemo da imate vremena za ono što je stvarno važno. A da pri tome ostanete odgovorni i dobro organizovani. 

Mister Potrčko dostava lekova je najpraktičniji način da pokažete da Vam je stalo i da brinete o osobama koje od Vas to očekuju.

Naša svakodnevna stajališta

Apoteke u koje imamo puno poverenja.

Radno vreme

Ponedeljak

08:00 - 01:00

SREDA

08:00 - 01:00

Petak

08:00 - 02:00

Nedelja

09:00 - 00:00

Utorak

08:00 - 01:00

Četvrtak

08:00 - 02:00

Subota

09:00 - 02:00

Česta pitanja

Naravno. Dešava se da osoba koja Vam treži da joj nešto donesete želi to isto i da dostavi i prijatelju/poznaniku pa da ne biste Vi gubili vreme na dostavu mi to možemo da uradimo umesto Vas.

Vreme za dostavu zavisi od trenutnog stanja u saobraćaju kao i gužve u apoteci. Naši kuriri se trude da sve dostave u što kraćem vremenskom periodu. Ali to ne možemo da garantujemo. Najbolje je da nas pozovete i operater će Vam dati trenutne informacije.

Uvek možemo da Vam izađemo u susret ali bismo vas zamolili da nas kontaktirate zbog specifičnosti lekova.

Možemo standardno da naplatimo robu i usluge prilikom dostave a možemo i da Vam ponudimo elektronsko plaćanje. Elektronsko plaćanje je posebno interesanto ukoliko želite beskontaktnu dostavu ili ako ne želite da opterećujete osobu kojoj se vrši dostava. U slučaju elektronskog plaćanja možemo da dostavimo paket ispred vrata, pokucamo i sačekamo da neko preuzme pre nego što odemo.

Ukratko

Pripremite spisak i pozovite nas

Potrčko Donosi

Zakažite Potrčka

Tražite posao?

Prijavite se:

Dinamično radno vreme, mogućnost dobre zarade.